AfterPay

 

1. Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via AfterPay?
AfterPay voert voor LaBag het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen. Zodra u uw pakket ontvangen heeft, kunt u de factuur betalen via DigiAccept of iDEAL.

U kunt bij LaBag betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u een bestelling tot een bedrag van € 450,- betalen met een digitale acceptgiro.

 

2. Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in?
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het Privacy Statement AfterPay. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode betalen. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, dan kunt u contact opnemen met AfterPay.

 

3. Kan ik met een digitale acceptgiro betalen als ik mijn bestelling afhaal bij LaBag?
Ja, dit kan. De betalingstermijn gaat in op het moment dat u uw bestelling op onze website geplaatst heeft.

 

4. Wat zijn de transactiekosten?
De transactiekosten voor de betaalwijze met AfterPay zijn GRATIS.

 

5. Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?
Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt u via e-mail een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u deze digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat.

LET OP: omdat AfterPay de betalingsafhandeling van digitale acceptgirobestellingen voor LaBag verzorgt, dient u aan AfterPay te betalen en niet aan LaBag.

 

6. Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces?
Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

 

7. Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?
AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijkt u voor actuele informatie op de AfterPay website.

 

8. Hoe werkt de retourneringsprocedure bij digitale acceptgirobetalingen?
Wanneer u een bestelling, betaald met de digitale acceptgiro wilt retourneren LaBag, dient u uw pakbon mee te nemen. Wij helpen u dan graag verder.

 

9. Als ik een artikel retour breng bij LaBag, krijg ik dan direct geld terug?
Nee. Bij een bestelling met de digitale acceptgiro ontvangt u bij LaBag een retourformulier dat dient als afgiftebewijs van uw artikel. Binnen 16 dagen wordt de betaling van een onbetaalde order geannuleerd of van een betaalde order teruggestort op uw rekening. U ontvangt hierdoor nooit geld retour bij LaBag.

 

10. Waar kan ik terecht met vragen over mijn betaling?
Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalwijze, kunt u altijd contact met AfterPay opnemen.

 

11. Wat is DigiAccept?
DigiAccept is een digitale factuur per e-mail waarmee u met slechts enkele muisklikken kunt afrekenen via internetbankieren. Via de betaallink in de DigiAccept komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De DigiAccept geeft altijd de actuele betaalstatus aan.

 

12. Is betalen met DigiAccept veilig?
Ja, betalen met DigiAccept werkt via internetbankieren volgens de gebruikelijke wachtwoordautorisaties van uw eigen bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, kloppen.

 

13. Kan ik vanaf elke locatie betalen met DigiAccept?
Als u beschikt over webmail, kunt u betalen vanaf iedere pc met een internetverbinding.

 

14. Kan ik de DigiAccept door iemand anders laten betalen?
Ja, dat kan. U kunt de DigiAccept zelfs doorsturen naar het e-mailadres van degene die betaalt. U kunt beiden de betaalstatus volgen. Dubbel betalen is hiermee uitgesloten.

 

15. Wat kost betalen met DigiAccept?
Betalen met DigiAccept is voor u als ontvanger gratis.

 

16. Is betalen met de digitale acceptgiro van DigiAccept veilig?
Ja, betalen via DigiAccept is veilig, want u rekent af via internetbankieren. Door te klikken op de betaallink in de DigiAccept, komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u betalen zoals u gewend bent. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, kloppen.